Naar boven

Charles Viancin deksels

Charels Viancin is met een innovatief product gekomen dat het plasticfolie / aluminiumfolie kan  vervangen. Deze siliconendeksel sluit vacuüm af. Afdekfolie is niet meer nodig. Deze Charles Viancin deksels zijn veel duurzamer. Ze zijn in verschillende uitvoeringen bij ons te verkrijgen.

Meer over Charles Viancin deksels:

Charles Viancin silicone deksels vervanger van aluminiumfolie

Charels Viancin is met een innovatief product gekomen dat het plasticfolie / aluminiumfolie zal gaan vervangen. Met deze silicone deksel die vacuüm afsluit kunt u alle kanten op! De deksels van Charles Viancin zijn tegenwoordig in verschillende uitvoeringen bij ons te verkijgen.

Charles Viancin silicone deksels als spatdeksel

De Charles Viancin silicone deksels zijn perfect te gebruiken als deksel op een kookpan en/of koekenpan. Heeft u bijvoorbeeld een deksel kapot laten vallen, koop dan geen dure deksel van hetzelfde merk terug, maar gebruik de siliconde deksel van Charles Viancin! Het voordeel van de deksel van Charles Viancin is dat deze op elke pan past! Stel u heeft een Charles Viancin deksel van 28 cm, deze past makkelijk op pannen met een diameter van 20, 22, 24 en 28 cm. U kunt deze deksel dus voor meerdere pannen gebruiken.

Charles Viancin silicone deksels in oven of magnetron

De Charles Viancin silicone deksels die tegenwoordig in verschillende uitvoeringen te verkijgen zijn kunt u heel goed gebruiken voor het opwarmen van je eten in de magnetron of oven. De deksels zijn bestand tegen warmte tot 220ºC/428ºF.

Charles Viancin silicone deksels beschermen tegen insecten

Dit verhaal kent iedereen wel. Je zit lekker buiten in de tuin te barbecueen, te genieten van een drankje en er komen wespen of andere insecten op af. Gerbuik de silicone deksels voor over je saladekom en/of gebruik de silicone cover deksels voor over je drankje. De deksels sluiten vacuüm af, dit zorgt ervoor dat de geur verdwijnt waardoor insecten niet bij uw eten en drinken kunnen komen. 

Charles Viancin silicone dekels houden eten vers

De deksels zorgen voor een luchtdichte afsluiting zodat voedsel vers wordt gehouden. Nog eten over van de vorige dag? Doe het in een kommetje en plaats deze met silicone deksel en al in de koelkast.
 

Charles Viancin silicone deksels vaatwasmachinebestendig

Met de Charles Viancin silicone deksels hoeft u niet bang te zijn dat u ze kapot maakt tijdens het afwassen. De silicone deksels zijn namelijk onverwoestbaar bij normaal gebruik. U maakt ze daarom geamkkelijk schoon met warm water en een sopje. Heeft u hier geen tijd voor, geen zin in, geen punt! Deze silicone deksels zijn vaatwasmachinebestendig.
 

Over Charles Viancin

CHARLES VIANCIN GROUP is een Frans bedrijf, gevestigd in de Franse Alpen. De schoonheid van deze omgeving inspireert de ontwerper tot zijn functionele en innovatie ontwerpen. Luchtdichte deksels, flessenstoppen, glasmarkers en magneten in een mooie reeks vormen, maten en kleuren. Geïnspireerd door de natuur en met oog voor schoonheid en details. Gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam silicone. 

Charles Viancin silicone lids