Naar boven

Camping Kick-Off


Klaar voor de Camping Kick-Off?

Nu ook online te bestellen: alles voor op de camping!
Waarschijnlijk was het je al opgevallen dat we het online assortiment flink hebben uitgebreid met barbecues, buitenkeukens en tuinmeubelen. Nog niet zo heel lang geleden hebben we daar ook de parasols en campingartikelen aan toegevoegd. Vanaf nu kun je dus ook online bij Geels Woonwarenhuis heel makkelijk je kampeervakantie voorbereiden. Tijd voor een officiële Camping Kick-Off vonden wij!  

Help! Wat neem ik mee?!
Ga je deze zomervakantie lekker vertoeven op de camping? Dan sta je net als miljoenen andere vakantiegangers voor dezelfde uitdaging: wat heb ik nog nodig en wat neem ik allemaal mee? Als geen ander weten wij hoe fijn het is om goed voorbereid op vakantie te gaan. Om je het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we speciaal voor jou een handig overzicht gemaakt van alle campingartikelen. Koelboxen, campingmeubels, kookwindschermen, tent-organisers, kookgerei: jouw vakantie wordt een gegarandeerd succes dankzij Geels Woonwarenhuis!

Tip: bij aanschaf van een Crespo-product krijg je van ons een gratis toilettas en organiser cadeau!


Ook nieuw: de beste parasols voor extra verkoeling
De parasol. In feite doen ze allemaal prima hetzelfde: jou beschermen tegen de zon om verkoeling te bieden. Maar hoe kies je de juiste parasol? Vraag jezelf eerst af of je een zweefparasol of stokparasol nodig hebt. Dit bespaart je een hoop gedoe!

Kiezen voor een zweefparasol of stokparasol
De zweefparasol is ideaal wanneer je op een prettige manier bij elkaar wilt zitten, zonder dat er een parasolstok in de weg staat. Ideaal voor bij een loungeset! Een ander voordeel is dat je de zweefparasol op meerdere manieren kunt draaien. Zo ben je de zon altijd te slim af. De stokparasol is iets makkelijker in het gebruik dan de zweefparasol. Dankzij het lichte gewicht is hij eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. Ideaal als je niet te veel gewicht wilt meesleuren. Wil je het liefst zo goedkoop mogelijk slagen? Ook dan is de keuze voor een stokparasol een betere optie.

Selecteer de juiste accessoires!  
Waar je altijd even op moet letten bij je aankoop is de parasolvoet. Wil je er bijvoorbeeld een met wieltjes? Komt hij op een balkon te staan? Vind je het juist belangrijk om zoveel mogelijk gewicht te besparen? Of moet hij zowel zwaar als handzaam zijn? Vraag je dus goed af waar je naar zoekt en of hij geschikt is voor de parasol die je aanschaft. Ook bij de parasolhoezen moet je even goed opletten of je de juiste afmetingen hebt.