Naar boven

Brabantia vuilniszakken

>
De ideale vuilniszak voor iedere prullenbak

Brabantia's PerfectFit vuilniszakken zijn precies afgestemd op de Brabantia afvalemmers. Voor elk model is er een perfect passende afvalzak. De zakken zijn erg praktisch door de handige trekbandsluiting is de volle zak eenvoudig te verwijderen, dicht te knopen en mee te nemen. De zakken zijn tevens ook eenvoudig te plaatsen, door de ventilatiegaatjes heeft u geen last van overtollige lucht. De afvalzakken zijn vervaardigd van extra sterke, scheurbestendige kunststoffen. 

Welke Brabantia vuilniszak heb ik nodig?

De afvalzakken zijn op maat gemaakt voor Brabantia afvalemmers en daardoor onzichtbaar wanneer het deksel dicht is. De PerfectFit vuilniszakken zijn verkrijgbaar in de code A, B, C, D, E, F, G, H, J, K, O, S en W. , op een rol of in een handige voordeelbundel!De juiste afvalzak voor je afvalemmer is eenvoudig te vinden, dankzij de slimme codering. Check de kleurcode aan de binnenkant van de Brabantia afvalemmer en je weet precies of je kleine of grote vuilniszakken je nodig hebt. Zo heb je altijd de juiste maat.

Brabantia vuilniszakken bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreid aanbod Brabantia vuilniszakken. Wij hebben vrijwel alle codes op voorraad en kunnen je nieuwe vuilniszakken snel leveren.