Naar boven

Brabantia prullenbak

Een prullenbak in de keuken kan een doorn in het oog zijn, maar niet met een prullenbak van Brabantia. Brabantia heeft een ruim assortiment aan afvalemmers in diverse modellen, maten en kleuren. Prachtige ontwerpen en voor iedere ruimte de perfecte prullenbak. Of je nu een klein prullenbakje voor de badkamer zoekt of juist een prullenbak met meerdere vakken voor in de keuken. Subtiel of een echte eyecatcher. Brabantia heeft de ideale oplossing voor jou.

Populaire modellen zijn de Brabantia pedaalemmers en de Brabantia Bo Touch Bin zodat je je afval makkelijk kunt scheiden.

Bekijk onze prullenbakken, vuilniszakken op maat of andere accessoires.

Ontdek de Brabantia prullenbak

Een Brabantia prullenbak is een icoon in je keuken of waar je de prullenbak ook neerzet. Alle prullenbakken hebben een tijdloos design en zijn verkrijgbaar in hippe kleuren. Ook aan keuze is er geen gebrek. Of je nu op zoek bent naar een pedaalemmer, een klassieke prullenbak met push-systeem of een touch bin. Er is altijd een ​Brabantia prullenbak​ die bij jou past.

De Brabantia newIcon prullenbak

Uniek van Brabantia is de New Icon prullenbak. Met deze collectie komt de pedaalemmer weer terug, en is deze stijlvoller dan ooit. De Brabantia newIcon is verkrijgbaar in hippe felle kleuren, of in luxe tinten. Met deze prullenbak zorg je niet alleen voor een opgeruimd huis maar help je ook mee met het opruimen van de oceanen. Brabantia steunt The Ocean Cleanup, en doet een donatie bij iedere verkochte newIcon prullenbak.

Brabantia koop je bij Geels Woonwarenhuis

Daarom kies je voor een Brabantia prullenbak

Er zijn veel redenen om voor een Brabantia prullenbak te kiezen:​
  • Er is altijd een precies passende vuilniszak.
  • Het deksel is afneembaar en eenvoudig schoon te maken.
  • Hoge kwaliteit en 10 jaar garantie.
  • Binnenemmer met ventilatiegaatjes.
  • Unieke modellen met nieuwe technieken zoals de Bo Touch Bin.

Shop Brabantia bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreid aanbod Brabantia prullenbakken. Wij hebben vrijwel alle prullenbakken op voorraad en kunnen je nieuwe prullenbak snel leveren. Wil je jouw nieuwe prullenbak eerst bekijken? Dat kan, ook in onze winkel vind je een uitgebreide selectie.