Naar boven

Brabantia broodtrommel

De broodtrommels van Brabantia zijn geschikt om brood, bolletjes en andere deegwaren te bewaren zodat jij langer van je heerlijke brood kunt genieten. De kleurijke Brabantia broodtrommels zijn niet alleen erg handig, ze staan ook nog eens erg mooi op je aanrecht of tafel. De Brabantia broodtrommels hebben een mooie retro look met een handige deksel. Brabantia ontwerpt al ruim 100 jaar handige en slimme huishoudartikelen. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen gaan de producten erg lang mee. Door de handige afmetingen van de broodtrommels passen er tot wel 2 broden in de broodtrommels. Ontdek de kleurrijke Brabantia broodtrommels op deze pagina.

Brabantia broodtrommel bestellen bij Geels

Je kunt bij Geels eenvoudig je handige en kleurrijke Brabantia broodtrommel met klepdeksel bestellen via onze website. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Bennekom. Ons assortiment Brabantia broodtrommels bestaat uit meerdere trendy kleuren en retro-looks. Naast de broodtrommels van Brabantia hebben wij uiteraard ook broodtrommels van andere A-merken beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben over het assortiment broodtrommels of het gebruik ervan dan kun je altijd contact opnemen met onze winkel. Onze specialisten van de Cooking@Home-afdeling helpen je graag verder! Ontdek het volledige assortiment van Brabantia online.

Welke soorten Brabantia broodtrommels zijn er?

Er zijn verschillende soorten broodtrommels verkrijgbaar, zoals de broodtrommel met roldeksel, de broodtrommel met klepdeksel en de lift-top. De broodtrommel met klepdeksel heeft aan de voorkant een praktische klep met magneetsluiting. Op deze manier blijft het brood extra lang vers. Met een broodtrommel voorkom je dus ook een hoop voedselverspilling.
Het nieuwste model, de lift-top broodtrommel Nic, is dankzij zijn innovatieve design een echte alleskunner. Met de praktische handgreep verplaats je de broodtrommel direct van het aanrecht op de tafel en kan daar als stijlvolle broodmand voor het ontbijt en avondeten gebruikt worden. Het deksel van de broodtrommel kan ook als dienblad gebruikt worden.