Naar boven

Big Green Egg Voorjaarsworkshop op 22 mei 2019

 
big green egg workshop 22 mei 2019

Heb jij een Big Green Egg op het oog, maar wil je de Egg eerst proberen en alle ins en outs erover weten? Of ben jij al een echte Big Green Egg chef in spé en wil je het beste uit jezelf halen? Goed nieuws, want er staat weer een culinaire kookworkshop van Big Green Egg gepland! Op woensdag 22 mei organiseren wij weer de Big Green Egg voorjaarsworkshop dat zal worden gegeven door twee professionele Big Green Egg chefs.

Binnen een persoonlijke en gezellige setting leer jij alles over de Big Green Egg om jouw grill skills naar een hoger niveau te tillen. Je komt wat te weten over de historie van Big Green Egg, direct en indirect grillen, slowcooking en nog veel meer. Tussen het harde werken door kun je natuurlijk al je brandende vragen aan de koks stellen.
Onder het genot van een bijpassende wijnen met andere Big Green Egg liefhebbers ga je zelf aan de slag op de Egg. Er wordt een heerlijk driegangenmenu samengesteld en tijdens het bereiden hiervan komen alle kooktechnieken aan de orde. Wat we gaan maken, is nog een verrassing! 
De workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, drankjes, de beste kwaliteit ingrediënten en natuurlijk de Big Green Eggs. Je gaat naar huis met boordevol nieuwe inspiratie en recepten die je thuis nog eens kunt namaken. 

Datum: woensdag 22 mei 2019
Locatie: Brasserie Bennekom, Kerkhoflaan 12, 6721 EZ Bennekom
Tijd: 18.30 tot ca. 22.00 uur.
Kosten: 69,95 incl. alle ingrediënten en drankjes. Op deze avond is er ook de mogelijkheid om te betalen met de PIN.

Inschrijven kan via klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl. Graag in de mail aangeven: je naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt.