Naar boven

Big Green Egg Large

De Big Green Egg is op dit moment de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” op de markt. Met een Big Green Egg grill je op unieke wijze de lekkerste gerechten. De Big Green Egg Large is de populairste barbecue in de Big Green Egg reeks en je kunt hem geheel naar wens samenstellen met handige accessoires. Pak het barbecuen goed aan met een Big Green Egg Large, ideaal als je met meerdere mensen wilt barbecuen. Je kunt gerechten voor tot wel 8 personen tegelijk klaarmaken. De temperatuur blijft perfect onder controle en je eten krijgt die heerlijke authentieke houtskoolbarbecue smaak. De Big Breen Egg Large is ook verkrijgbaar in varianten met handige bijzettafels. Bekijk onze aanbiedingen van de Big Green Egg Large hieronder:

Voor een Big Green Egg Large slaag je altijd bij Geels!
Bij Geels Woonwarenhuis proberen wij de Big Green Egg Large altijd tegen een zo scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden. Naast de barbecues hebben wij van Big Green Egg een groot assortiment accessoires en andere benodigdheden voor tijdens het barbecueen van hoge kwaliteit. Deze accessoires maken het barbecueën nóg aangenamer en leuker, zoals grilplankjes, pizzastenen en handschoenen. Natuurlijk kun je ook bij Geels terecht voor barbecuebenodigdheden- en accessoires van andere topmerken. Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel.

Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Mis je dus een essentieel product voor de Big Green Egg Large in ons aanbod en zie je deze graag toegevoegd worden? Of heb je nog vragen over het gebruik van je Big Green Egg Large? Laat het ons weten!