Naar boven

Banken bij Colors@Home Geels

Vul hier uw titel in

Ben je op zoek naar een mooi bankstel dat precies past in jouw interieur? Dan ben je bij Colors@Home Geels aan het juiste adres. Op onze afdeling Colors@Home hebben we diverse stijlvolle banken, bankstellen, hoekbanken en fauteuils staan. Voor ieder wat wils. 

Wij hebben een ruime keuze in modellen, kleuren, materialen en poten. Stel je bank zelf samen hoe jij dat wilt. Onze deskundige interieurspecialisten kunnen je hierover uitgebreid adviseren.

Benieuwd naar onze collectie banken? Kom langs in onze winkel voor deskundig advies en inspiratie van onze interieurspecialisten.

 Nieuwe bank kopen? Dit zijn onze tips!
  • Meten, meten, meten! Het spreekt voor zich, toch worden er vaak te grote banken aangeschaft. Meet daarom de bank zorgvuldig op in de winkel en boots deze vorm na waar de bank moet komen te staan door bijvoorbeeld de grond te beleggen met kranten, tape of stoelen. Zo kun je beter inschatten of de bank eventueel te groot of precies goed is. 
  • Met kinderen en/of huisdieren in huis is de kans op vlekken op de bank groot. Kies daarom voor een bekleding waarop vlekken en haren makkelijk te verwijderen zijn, zoals leer of gebruik een afneembare hoes.
  • Bepaal het juiste zitcomfort. Wil je écht relaxen, kies dan voor een diepere bank met grote, zachte kussens. Lig je veel op de bank? Dan is de lengte van de bank belangrijk en is een hoekbank een goede keuze. Houd je van lezen op de bank of komt er vaak visite langs? Kies dan voor een stevigere bank met een kort zitgedeelte, zodat je beter rechtop kunt zitten.
  • Heb je een kleine woonkamer? Kies voor een bank met smalle poten, die iets hoger staat. Op deze manier zie je onder de bank nog een stuk van de vloer en creëer je een gevoel van ruimte en luchtigheid
    Heb je een bank gekocht? Wij adviseren om de bank op een vloerkleed te zetten. Hierdoor schuift het kleed niet en ziet het er een stuk gezelliger uit. Ook bij Colors@Home Geels vind je veel vloerkleden in diverse kleuren en prints. 
  • Persoonlijk advies nodig? Onze adviseurs kunnen je nog beter helpen als je foto's meeneemt van jouw interieur!


 

Heb jij een mooi item van Geels Woonwarenhuis in huis of tuin?
Deel het met #GeelsHeeftHet op Facebook en Instagram en inspireer ons en anderen!