Naar boven

Baderie Badkamers


Baderie badkamers samengesteld door experts

Elke badkamer van Baderie Geels wordt op maat gemaakt op basis van een uniek en creatief ontwerp. De adviseur die je hierbij helpt is een ervaren badkamerontwerper die het maximale uit de beschikbare ruimte haalt.

Duidelijker kan niet!
Baderie Geels All-in is je nieuwe badkamer, inclusief alle producten en volledige installatie. 


 Verrassende toiletruimtes

Ben je op zoek naar een nieuwe invulling van je toiletruimte? Laat je verassen door de mogelijkheden van Baderie op het gebied van tegelcombinaties en ontwerp. Met een beetje styling zorg je als snel voor een verrassend persoonlijke invulling.

Kleine ruimte? Denk groot!

In onze Baderie winkel vind je fraai vormgegeven oplossingen, slimme indelingen en de nieuwste toepassingen. 

Lees meer over toiletruimtes
 


Zo gaan wij te werk

Er is maar één badkamer of toiletruimte die volledig aansluit op al je wensen, zowel wat betreft design en uitstraling als comfort en functionaliteit. Die ene badkamer of toiletruimte vind je bij Baderie Geels.

Binnen de beschikbare ruimte en je budget gaan we samen in 5 stappen op weg naar de Baderie badkamer of toiletruimte waar je optimaal van kunt genieten.

1. Inspireren
2. Kiezen
3. Ontwerpen
4. Realiseren
5. Genieten

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van je nieuwe Baderie badkamer geven we maar liefst 5 jaar garantie! Ook op het installatiewerk.

Lees meer over onze werkwijze
 

Een impressie van onze Baderie

​Baderie badkamers zijn er in verschillende stijlen en prijsklassen. Door de flexibiliteit te combineren met de expertise van onze adviseur kunnen wij garanderen dat jij altijd de Baderie badkamer van je dromen krijgt. Stijl je badkamer af met badkameraccessoires uit onze collectie en hij is helemaal compleet.


  

Geluk zit in elk detail

Bij Baderie weten we dat je met kleine dingen vaak het grote verschil maakt. Daarom zetten we net die stap extra, vanaf de eerste kennismaking tot en met het laatste kitrandje. Want pas als alles klopt, word je echt blij van je nieuwe badkamer.