Naar boven

Aan de bak met Geels

Smaakalarm! De enige afvalrace waar je van aankomt, keert terug op de buis! Het programma waar alle thuisbakkers van zitten te smullen: Heel Holland Bakt! Negen afleveringen vol lekkere recepten, waarbij het water je in de mond loopt. Net als alle andere bakfanaten, bakken wij bij Geels ook weer lekker mee! Lees snel verder wat wij je te bieden hebben.

Van bakvormen tot eigentijds servies
Als trouwe kijker doe je veel inspiratie op tijdens Heel Holland Bakt. Uiteraard wil je als echte hobbykok de recepten ook thuis in je eigen keuken uitproberen. Want pas wanneer je het zelf hebt geproefd, weet je ook daadwerkelijk of het lekker is. De ingrediënten haal je in huis, maar dan komt het aan op de juiste bakproducten, servies om mooi op te serveren, mixers en andere handige keukenaccessoires.

Ontdek de mooiste bakproducten
Voor alle recepten die je wekelijks bakt of nog op je verlanglijstje hebt staan, hebben wij de producten die je nodig hebt. Voordelige bakproducten van bekende merken met de beste kwaliteit! Met de volgende merken en producten kom jij dit seizoen goed voor de dag!
1. Patisse, het beste merk voor bakken

Van bakmatten en bakbonen tot uitsteekvormen, puddingvormen en koekjesplaten. Zo maar een greep uit het uitgebreide assortiment van Patisse. Zij bieden kwaliteitsproducten voor bakken tegen een eerlijke prijs. En guess what: Geels heeft ‘t! Met Patisse ben je zeker van goed gereedschap. Bak jij straks de lekkerste koekjes met Patisse?

Ga naar het assortiment
 
2. Vrolijk en gekleurd serveren met Blond Amsterdam

Je eigengemaakte taart op een leuke manier serveren? Of de chef uithangen met een kleurrijk schort? Eenmaal met Blond Amsterdam begonnen, is nooit meer wat anders willen! Het servies van Blond Amsterdam bestaat uit borden, bekers, voorraadpotjes, ovenwanten en nog veel meer. Het merk staat bekend om haar vrolijke illustraties met herkenbare situaties. Je moet ze gezien hebben of nog beter: toevoegen aan je collectie! Zijn ze niet enig?

Ga naar het assortiment
 


3. Joseph Joseph voor een gestructureerde en overzichtelijke keuken

Het keukengerei van Joseph Joseph is dan wel niet het goedkoopste, maar je bent wel verzekerd van uitstekende kwaliteit. Een lange levensduur gegarandeerd, dus het maakt de investering meer dan waard. Joseph Joseph bevat keukengerei dat voor een gestructureerde en overzichtelijke keuken zorgt. Ook aan het design is aandacht besteedt: praktische aanrecht organizers, de beroemde snijplanken, mesjes, gardes en zeefjes, alles ziet er even modern uit én voldoet meer dan aan je verwachtingen. Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk het assortiment
 
 
 
4. Culinair bakken met Chef Titanium

Niet de chef van de keuken, want dat ben jij! Maar is absoluut jóuw hulpje tijdens het bereiden van allerlei heerlijke gerechten: de Keukenmachine Chef Titanium van Kenwood. Een moeilijk en ingewikkeld gerecht? De keukenmachine van Kenwood maakt het in een mum van tijd klaar. Deeg maken voor die overheerlijke cake? Chef Titanium helpt je! Naast Chef Titanium zijn er nog veel meer keukenmachines die jou het bakken een stukje makkelijker maakt!

Bekijk het assortiment
 
5. Mengen met Mepal

Bij bakken is een mengkom onmisbaar. Vers geklopte slagroom bij de aardbeien of beslag voor die heerlijke appelcake, met de mengkommen van Mepal kun je direct een grote hoeveelheid slagroom of deeg kloppen. Het assortiment biedt je veel: van mixbekers tot een 4 liter Mepal beslagkom, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De anti-slipring zorgt ervoor dat de Mepal mengkom netjes op het aanrecht blijft staan tijdens het roeren! Deze moet je hebben, toch?

Bekijk het assortiment