Naar boven

5x fijne prijsknallers

Speciaal voor jou hebben hebben we vijf fijne producten extreem laag geprijsd! Gewoon omdat het kan! Met o.a een fijne theepot voor warme kopjes thee tijdens de koude dagen en een Airfryer die altijd wel van pas komt voor de komende feestjes dit najaar. Scoor deze megaknallers in onze winkel of in onze webshop t/m zondag 27 oktober.


 
 
Cook2Gether pannenset Tri-Ply - 4-delig

Zijn jouw pannen wel aan vervanging toe? Dan is dit een van de best denkbare pannensets in ons assortiment voor jouw keuken. Topkwaliteit voor een hele mooie prijs!

van €249,00 
voor €75,00

Shop nu
 
 
Emile Henry Tajine

De tajine: een traditioneel kookgerei dat prachtig in je keuken staat en waarmee je de heerlijkste gerechten in maakt  zoals een lamsschotel. Deze tajine van Emile Henry is gemaakt van een hoogwaardig soort aardewerk en kan zelfs in de oven.

van €99,00 
voor €52,50

Shop nu
 
Inventum tosti-apparaat  

Wie houdt er niet van tosti's? Maak de lekkerste tosti's in dit handige zwarte Inventum SG304B tosti-apparaat! Simpel, maar oh zo lekker!
 
van €20,95 
voor €12,50

Shop nu
 
Bredemeijer Duet Classic Theepot 

Tijdloos en van hoog kwaliteit is deze theepot van Bredemeijer. Jouw thee blijft wel drie kwartier tot een uur lang warm en op smaak!

van €64,95
voor €35,00
 

Shop nu
 
Fritel SnackTastic 4804 Digitaal Heteluchtfriteuse

Breng die friteuse maar naar de stort, want Fritel biedt een gezonder alternatief! De SnackTastic van Fritel bak je je franse frietjes, bitterballen, frikandellen, kipnuggets en meer met maar liefst 80% minder vet! Dat alles in een mum van tijd en zonder bijkomende geurtjes! 

van €149,99
voor €99,95

Shop nu