Naar boven

50% korting op de 2e hor van Luxaflex®

 
 

Wees klaar voor het voorjaar, en maak je huis een mugvrij thuis.
Tot en 2 mei 2020 krijg je 50% korting op de 2e hor van Luxaflex®.

Ben jij de muggen, wespen en andere insecten die ongevraagd in de lente of zomer naar binnenvliegen ook helemaal zat? Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De juiste hor voor elke deur en elk raam zorgt ervoor dat je vliegende insecten buitenhoudt terwijl je het huis wel goed kunt ventileren. Daarnaast zal een hor weinig of geen lichtinval wegnemen, zo kun je toch optimaal genieten van het daglicht in huis. 

Tot en met 2 mei zijn de Luxaflex® horren extra voordelig! Bij aankoop van een hor is de 2de hor voor de helft van de prijs. Een hele goede reden om nu een hor aan te schaffen dus. Onze horren worden altijd op maat gemaakt, zodat deze perfect passen voor jouw type raam of deur.

Voor elk raam
Afhankelijk van het type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende Luxaflex® hor te vinden.

Voor iedere deur
Luxaflex® biedt verschillende soorten hordeuren: schuivend, scharnierend of met geplisseerd gaas. Kies de deur die het beste bij jouw situatie past.

Actievoorwaarden:
- Actieperiode: van 1 april tot en met 2 mei 2020.
- De actie geldt op alle complete producten binnen het Luxaflex® Horrenassortiment. Opties en losse onderdelen zijn uitgesloten. Op meerprijzen geldt geen korting.
- Een dubbele hordeur wordt gezien als twee producten.
- Je ontvangt op het tweede (goedkoopste) product 50% korting op de adviesverkoopprijs incl. btw, direct van je dealer.
- De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus bij een ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de 2 goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks wordt de korting verrekend over de 3 goedkoopste producten etc.).

Maak een afspraak