Naar boven

20% korting op servies


Alleen t/m 9 december: 20% korting op servies van topmerken!

En: dit zijn dé tips om je serviescollectie op een slimme manier aan te vullen!

Je herkent wel. Als je familie of vrienden op bezoek krijgt, dan wil je de tafel zo gezellig mogelijk aankleden. Servies doet daarin als ‘sfeermaker’ veel. Maar nog belangrijker is dat je serviescollectie compleet is! Wij hebben een aantal simpele tips voor je om je serviescollectie op een slimme manier aan te vullen. Servies waar je misschien eerder nog niet aan dacht, maar wél handig kan zijn (zeker tijdens de feestdagen!). Die tips kun je ook supervoordelig toepassen, want t/m 9 december profiteer je van 20% korting op servies van: Blond Amsterdam, Bunzlau Castle, Arzberg Tric, Yong Squito, ASA en Cosy & Trendy.

Naar al het servies

 
#1 Weleens gedacht aan een theelicht?

Vooral tijdens de feestdagen tafel je net wat langer door dan normaal. Dan is het wel zo fijn dat je het eten op tafel wat langer warm kunt houden. Een theelicht is uiteraard ideaal om je thee langer warm te houden. Vaak wordt een theelicht ook gebruikt om bijvoorbeeld sauzen langer warm te houden. Onze tip voor jou: een theelicht van Arzberg Tric.

Bestel nu
 

#2 Sushi-avondje?

Ben je een groot fan van de wat kleinere hapjes? Oriënteer je dan eens op de Streetfood-bordjes van Cosy & Trendy. Ideaal voor bijvoorbeeld sushi, amuses of tapas! En: je weet niet welke kleuren je krijgt thuisbezorgd. Dus: mix, match and eat! Wist je trouwens dat ze ook mooie bijpassende, kleurrijke glazen hebben? Bekijk ze hier!

Bestel nu
 

#3 Fan van quiche? Presenteer het op een taartplateau!

Bij een taartplateau denk je al gauw aan de slagroomtaart op een verjaardag. Echter, steeds vaker worden taartplateaus gebruikt voor quiches. Een quiche van biet en zalm, een broccoli-geitenkaasquiche: er zijn echt heel veel mogelijkheden! Die quiche wil je natuurlijk wel op een vrolijke en sfeervolle manier presenteren. Met het taartplateau van Blond Amsterdam doe je precies dat!

Bestel nu
 

#4 Sluit af met een heerlijk avondje fonduen!

Laat die plasticbakken Hertog IJs maar lekker in de vriezer liggen en sluit af met een echte klassieke kaasfondue! In combinatie met een bijpassende rode wijn is dit het beste wat je smaakpapillen kan overkomen. In onze winkel en onze webshop hebben we een mooi assortiment aan fonduesets. De eerste keer dat je gaat fonduen? We voorzien je graag van advies!

Naar assortiment fonduesets