Naar boven

Koppen & Mokken

De mooiste koppen & mokken vind je natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis! Het is dé plek waar je al meer dan 60 jaar terecht kunt voor koppen en mokken van onder andere Yong Squito, Blond Amsterdam en Le Creuset. Onze specialisten staan elke werkdag voor je klaar om je van advies te voorzien! Meer weten over koppen en mokken? Lees dan verder!

Online koppen en mokken kopen


Mokken en koppen zijn er in veel verschillende vormen en maten. Geels Woonwarenhuis selecteert alleen het allerbeste voor jou. Of je nu juist de meeste kwalitatieve wilt of de goedkoopste, Geels heeft een uitgebreide selectie bekers voor jou tentoongesteld. Wat denk je bijvoorbeeld van de Yong Squito beker, Blond Amsterdam mok of Le Creuset Koffiekopje. Wij zijn er van overtuigd dat je langdurig kunt genieten van deze kwalitatieve bekers!

Meer weten over onze bekers?

A-merken met een A-kwaliteit, daar staat Geels Woonwarenhuis voor. Alles om jouw leven leuker & gemakkelijker te maken. Sinds 1957 levert Geels kwalitatieve bekers af, in onze showroom te Bennekom & online! Naast onze koppen en mokken, kun je hier ook borden, bestek en keukenapparatuur vinden. Meer weten over ons assortiment of heb je een specifieke vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!