Naar boven

Kommen

Geels Woonwarenhuis is bij uitstek het adres voor aanschaf van je kommen. Al meer dan 60 jaar zijn we het adres voor al je producten in huis & tuin. In de categorie kommen kun je kiezen uit producten van bekende merken, zoals Mepal, Pip Studio en Point Virgule. Wil je meer weten over onze kommen? Lees dan verder onderaan de pagina!

Online kommen kopen

Beeld het je eens in dat je al je oude kommen kunt weggooien en vrij kunt shoppen? Waar zal je dan voor kiezen? Wij zijn er van overtuigd dat je dan bij Geels Woonwarenhuis zult slagen. Wij hebben alleen de meeste kwalitatieve producten voor jou geselecteerd en uitgestald, zowel online als in onze showroom. Bekijk eens de populairste producten binnen de categorie kommen, zoals die van Yong Squito, Kahler of Le Creuset

Meer weten over onze kommen?

Snel en eenvoudig soep- of mengkommen bestellen doe je dus gewoon bij Geels Woonwarenhuis, hét adres voor alles in & om het huis! Ben je klaar met shoppen op deze pagina? Neem dan een gerust een kijkje bij onze bekers, borden of pannen! Wil je toch eerst meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag verder!