Naar boven

Steelpannen

De beste steelpannen vind je natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis! Het is dé plek waar je al meer dan 60 jaar terecht kunt voor steelpannen van Demeyere, Fissler en Habonne. Onze specialisten staan elke werkdag voor je klaar om je van advies te voorzien! Meer weten over steelpannen? Lees dan verder onderaan de producten!

Online steelpannen kopen

Beeld het je eens in als je al jouw oude pannen weg kunt gooien en vrij kunt shoppen? Waar zal je dan voor kiezen? Wij zijn er van overtuigd dat je dan bij Geels Woonwarenhuis zult slagen. Wij hebben alleen de meeste kwalitatieve producten voor jou geselecteerd en uitgestald, zowel online als in onze showroom. Bekijk eens de populairste producten binnen de categorie steelpannen: de Kitchencraft steelpan en de Bo-Camp steelpan.


Meer weten over onze steelpannen?

Er zijn diverse redenen om je aankoop bij Geels Woonwarenhuis direct te voltooien. Met meer dan 60 jaar ervaring weet je zeker dat je een betrouwbare partij treft. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8+ en mocht je onverhoopt toch een mindere ervaring hebben, dan proberen wij dit altijd zo goed mogelijk op te lossen! Mocht je in de categorie steelpannen nou niet direct gevonden hebben wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze kookpannenbraadpannen of stoofpannen. Met meer dan 2000 producten zit er altijd wel iets voor jou bij!