Naar boven

Pannenkoekenpan

De mooiste pannenkoekenpannen vind je natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis! Het is dé plek waar je al meer dan 60 jaar terecht kunt voor een pannenkoekenplan van onder andere BK, Fontignac en Le Creuset. Onze specialisten staan elke werkdag voor je klaar om je van advies te voorzien! Meer weten over onze pannenkoekenpannen? Lees dan verder!

Online een pannenkoekenpan kopen

Pannen speciaal voor pannenkoeken zijn er in veel verschillende vormen en maten. Geels Woonwarenhuis selecteert alleen het allerbeste voor jou. Of je nu juist de meeste kwalitatieve wilt of de goedkoopste, Geels heeft een uitgebreide selectie pannen voor jou tentoongesteld. Wij zijn er van overtuigd dat je langdurig kunt genieten van deze kwalitatieve pannenkoekenpannen!

Meer weten over onze pannenkoekenpannen?

A-merken met een A-kwaliteit, daar staat Geels Woonwarenhuis voor. Alles om jouw leven leuker & gemakkelijker te maken. Sinds 1957 levert Geels kwalitatieve pannenkoekenpannen af, in onze showroom te Bennekom & online! Naast onze pannen, kun je hier ook terecht voor tuinmeubelen, buitenkeukens en keukenapparatuur. Meer weten over ons assortiment of heb je een specifieke vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!