Naar boven

Lunchboxen

Op zoek naar handige lunchboxen voor werk, school of onderweg? Bij Geels Woonwarenhuis ben je aan het juiste adres. Met de lunchboxen van Mepal neem je makkelijk een lekkere boterham en fruit mee. Weg met de plastic zakjes en ga voor een mooie lunchbox voor jou en/of je kinderen. Beter voor het milieu! Bestel nu bij Geels. Voor 17.00 uur besteld, morgen al in huis. Of kom naar onze winkel in Bennekom.

A-kwaliteit lunchboxen

Met een lunchbox blijft jouw eten vers en goed opgeborgen. Ideaal voor ieder moment van de dag of dat nu op werk, school of onderweg is. Ook voor kinderen hebben we diverse  lunchboxen in leuke kleuren en prints. Wil je graag een lunchbox kopen? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Mepal  bij Geels Woonwarenhuis.
De kwaliteit van een product bepaalt hoeveel gemak, resultaat en plezier je uit een product haalt. Juist daarom hechten we bij Geels Woonwarenhuis veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Ook de lunchboxen waar je naar zoekt, zijn van A-kwaliteit. Aankopen boven de €50,- binnen Nederland bezorgen we gratis bij je thuis!

Vragen over lunchboxen?

Heb je vragen over onze lunchboxen? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over lunchboxen, zodat jij altijd de beste keuze maakt. Ben je niet tevreden over je lunchbox? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!