Naar boven

Broodtrommels

Broodliefhebber? Wij raden een broodtrommel aan voor het voorkomen van droog brood! We hebben een ruim assortiment broodtrommels van onder andere Wesco en Brabantia in diverse kleuren en maten. En vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Kun je niet wachten tot morgen? Op onze Cooking@Home-afdeling in de winkel vind je ook een breed assortiment broodtrommels.

Broodtrommels voor in de keuken

Een broodtrommel is niet alleen erg handig voor het opbergen van hele broden, het staat ook nog eens heel stylish in de keuken. Wij hebben kleurrijke broodtrommels van Wesco en Brabantia in diverse maten. Iedere broodtrommel hebben we voorzien van een duidelijke productbeschrijving en specificaties. Ervaren keukenprins(es) of chef in de dop: bij Geels vind je altijd de juiste broodtrommel!

Vragen over broodtrommels?

Heb je vragen over onze broodtrommels? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over broodtrommels, zodat jij altijd de beste keuze maakt. Ben je niet tevreden over je broodtrommel? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!