Naar boven

Maatbekers en -scheppen

Een maatbeker en/of maatschep is onmisbaar in de keuken. Met een maatbeker of maatschep meet je precies de juiste hoeveelheden, zo kan het recept bijna niet meer fout gaan! Een goede maatbeker beschikt over een juiste en makkelijk af te lezen maatverdeling. We hebben een ruim assortiment maatbekers en voeren meerdere merken. En vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Kun je niet wachten tot morgen? Op onze Cooking@Home-afdeling in de winkel vind je ook een breed assortiment maatbekers.

Jouw maatbeker of maatschep

Maatbekers en maatscheppen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Daarin proberen we ook altijd een zo divers mogelijk assortiment voor je te selecteren. We kijken goed naar de kwaliteit van het product en de meerwaarde die het heeft voor jou als consument. Bij Geels Woonwarenhuis vind je dus ook alleen maar maatbekers van A-kwaliteit! Mis je een maatbeker of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

A-service

Bij Geels Woonwarenhuis hechten we veel waarde aan een goede service. Voor al je vragen over je maatbeker kun je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis terecht. Wil je een afspraak maken met een van onze specialisten om meer uitleg te krijgen over onze producten? Dat kan! Ga hiervoor naar het contactformulier en bel naar onze winkel.