Naar boven

Vleesmessen

Vleesmes bestellen? Een vleesmes is uitermate geschikt voor het snijden van braadvlees, rollades en hammen zonder bot. Een vleesmes heeft een lang en smal  lemmet, zodat je in een lange en rechte snijbeweging nette plakken kunt snijden. Vleesmessen kies je bij Geels uit een ruim aanbod aan verschillende merken, denk bijvoorbeeld aan Style De Vie en Zwilling. Niet de vleesmes of het merk gevonden waar je naar zocht? Of hebben we het product tijdelijk niet op voorraad? Neem contact met ons op, zodat we je alsnog verder kunnen helpen bij het vinden van de juiste vleesmes!

A-kwaliteit vleesmessen

De kwaliteit van een product bepaalt hoeveel gemak, resultaat en plezier je uit een product haalt. Juist daarom hechten we bij Geels Woonwarenhuis veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Ook de vleesmessen waar je naar zoekt, zijn van A-kwaliteit. Van ieder product hebben we de belangrijkste specificaties voor je eruit gefilterd. Op die manier kun je eenvoudig vleesmessen vergelijken en een goede keuze maken. Aankopen boven de €50,- binnen Nederland bezorgen we gratis bij je thuis!

Kom je er niet uit?

Vleesmes besteld, maar heb je nog een vraag over je bestelling? Al je vragen over je vleesmessen kun je stellen aan een van onze productspecialisten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op je vraag. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen in onze winkel om je vraag aan een van onze productspecialisten voor te leggen!