Naar boven

Kaasmessen

Kaasliefhebber? Bij Geels vind je jouw kaasmes om de kaas eenvoudig in blokjes of plakjes te snijden! Je vindt in ons assoritment messen van topmerken als Boska en Global.

Jouw kaasmes

Kaasmessen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Daarin proberen we ook altijd een zo divers mogelijk assortiment voor je te selecteren. Een kaasmes voegen we namelijk niet zomaar toe. We kijken goed naar de kwaliteit van het product en de meerwaarde die het heeft voor jou als consument. Bij Geels Woonwarenhuis vind je dus ook alleen maar kaasmessen van A-kwaliteit (bijv. Boska)! Mis je een kaasmes of specifiek merk dat we aan ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

Kom je er niet uit?

Kaasmes besteld, maar heb je nog een vraag over je bestelling? Al je vragen over je kaasmessen kun je stellen aan een van onze productspecialisten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op je vraag. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen in onze winkel om je vraag aan een van onze productspecialisten voor te leggen!