Naar boven

Broodmessen

Eet je thuis veel brood? Dan is een fijne broodmes eigenlijk onmisbaar in de keukenla. Met een broodmes snijd je je brood eenvoudig in gelijke plakken en door de kartels hoef je geen druk op de handvat uit te oefenen. De meeste broodmessen hebben een lengte van 20 tot 30 centimeter lang met een gekarteld lemmet (snijvlak).
Broodmes nodig? Geels heeft ‘t! Bij Geels Woonwarenhuis vind je altijd de juiste broodmes. Een breed assortiment vinden we belangrijk, maar kwaliteit is bij ons altijd leidend. Ons assortiment broodmessen is dus altijd met zorg geselecteerd, zodat je altijd kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit!

De beste broodmessen

Kwaliteit vinden we belangrijk bij Geels Woonwarenhuis. Daarom vind je bij ons altijd de beste broodmessen. Voor iedere broodmes proberen we een zo breed mogelijk assortiment samen te stellen, zodat je het product bestelt dat aansluit bij jouw wensen. Bekijk eens de broodmessen van Forged en Zwilling. Bovendien lees je bij alle broodmessen een nadere beschrijving en een overzicht van de specificaties. Zo kun je eenvoudig de artikelen naast elkaar leggen en vergelijken. Alles voor broodmessen vind je dus altijd bij Geels!

Kom je er niet uit?

Broodmes besteld, maar heb je nog een vraag over je bestelling? Al je vragen over je broodmessen kun je stellen aan een van onze productspecialisten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op je vraag. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen in onze winkel om je vraag aan een van onze productspecialisten voor te leggen!