Naar boven

Botervloten

Ben je op zoek naar botervloten? Dan ben je bij Geels Woonwarenhuis aan het juiste adres! Je kunt eenvoudig online bestellen of langskomen in onze winkel in Bennekom. Wij garanderen altijd een kwalitatief goed product tegen een eerlijke prijs. Zo kun je onder andere de botervloten van Zack en Mepal bij ons shoppen.

Online botervloten kopen


Wij zijn er van overtuigd dat kwalitatieve producten jouw leven leuker & beter maken. Daarom bieden wij alleen botervloten aan van de beste merken. De populairste producten binnen de categorie botervloten zijn de Blond Amsterdam botervloot en de Mepal Botervloot. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met Geels Woonwarenhuis. 

Meer weten over de botervloot?

A-merken met een A-kwaliteit, daar staat Geels Woonwarenhuis voor. Alles om jouw leven leuker & gemakkelijker te maken. Sinds 1957 levert Geels kwalitatieve botervloten af, in onze showroom te Bennekom & online! Naast onze botervloten, kun je hier ook keukentextiel, messen en kookboeken vinden. Meer weten over ons assortiment of heb je een specifieke vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!