Naar boven

Slowcookers

Slow Cooking is een trend die de afgelopen jaar ontzettend populair is geworden. Door het langzaam bereiden van de gerechten, blijft de smaak beter behouden en gaan er minder voedingswaarden verloren. Daarnaast kun je tijdens het 'koken' rustig andere werkzaamheden verrichten, of even genieten in het huis! Door de digitale timers op vrijwel alle slowcookers, hoef je hier niet constant bij te blijven. Je kunt dus met recht zeggen dat slowcookers het leven gemakkelijker maken!

Online een slowcooker kopen

Geels Woonwarenhuis heeft een mooi assortiment slowcookers samengesteld. Het bekenste merk voor slowcookers is Crock-Pot. Wij bieden diverse crock-pots aan in diverse afmetingen en kleuren. Je kunt kiezen voor een kleine express variant, of voor de grote crock-pot waar ruim 6 liter in kan. Wij kunnen je altijd gepast advies geven over de juiste slowcooker, zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maaakt. Naast slowcookers bieden wij ook friteuses, contactgrillen en foodprocessors aan. Geels heeft alles voor de keuken! 

Meer vragen over de slowcookers van Crock Pot?

Wij hebben in onze showroom te Bennekom meerdere slowcookers uitgestald staan. Je bent altijd welkom om eens langs te komen en ze in het echt te bekijken. Ook kun je online natuurlijk terecht voor de aankoop van onze crock-pot slowcookers. Je kunt voor meer informatie altijd terecht bij onze specialisten. Wij staan elke werkdag voor jou klaar!