Naar boven

Hand-, Stand- en Staafmixers

Met onze staafmixers maak je binnen enkele seconden de lekkerste sauzen! Waar wij voorheen minutenlang aan het kloppen waren voor een heerijke mayonaise, kun je met een staafmixer simpelweg de producten in de kom doen en mixen maar! Wij maken het leven leuker en gemakkelijker, daarom hebben wij de mooiste selectie hand-, stand- en staafmixers voor jou geselecteerd!

Online een staafmixer kopen?

Er zijn staafmixers in diverse vormen en maten. De bekenste staafmixers zijn van bekende merken zoals Braun, Smeg en Bamix. Elke staafmixer is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Wil je een staafmixers die goedkoop is, of wil je er juist één met alle mogelijkheden? Wij hebben het voor jou! Door een mooi assortiment in te kopen, hebben wij voor ieder wat wils. Of je nu een witte of zwarte, kunststof of RVS mixer wilt, Geels Woonwarenhuis heeft het allemaal uitgestald in onze 4.000 m2 showroom te Bennekom! 

Naast de staafmixers bieden wij ook handige standmixers van bijvoorbeeld Magimix die het bereiden van gerechten nog gemakkelijker maakt.

Meer weten over onze mixers?

Geels Woonwarenhuis heeft meer dan 60 jaar ervaring in de verkoop van keukenapparatuur. Hierdoor kunnen wij ons met recht specialist noemen. Je kunt gerust online een vraag stellen aan onze specialisten of over staaf- en handmixers, maar je kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen. Naast ons keukenapparatuur, hebben wij daar ook barbecues, tuinmeubelen en verlichting uitgestald staan. Geniet van een heerlijk dagje weg bij de showroom van Geels Woonwarenhuis te Bennekom!