Naar boven

Contactgrillen

Geels Woonwarenhuis heeft de beste contactgrillen. We hebben een ruim assortiment contactgrillen en voeren meerdere merken. En vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Kun je niet wachten tot morgen? Op onze Cooking@Home-afdeling in de winkel vind je ook een breed assortiment contactgrillen. Een andere benaming voor een contactgrill is ook wel een tosti-ijzer of een panini-maker. Wij hebben de volgende merken beschikbaar: Inventum, Fritel en Breville.
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Altijd de beste kwaliteit contactgrillen

Of je nou zoekt naar kwalitatieve of prijstechnische goede contactgrillen. Wij voeren alleen de merken waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen die jij als consument ook verwacht. Je vindt in ons assortiment dus alleen contactgrillen waar we zelf ook achterstaan. Alles voor contactgrillen vind je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis! Van iedere contactgrill geven we je een overzicht van de specificaties en uitleg over het product. Zo maak je altijd een goede afweging en vergelijk je eenvoudig producten met elkaar. Naast de tosti-ijzers bieden wij ook Voedselmolens, Koffiezetapparaten en Foodprocessors aan. 

Vragen over contactgrillen?

Heb je vragen over contactgrillen? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over contactgrillen, zodat jij altijd de beste keuze maakt! Ben je niet tevreden over je contactgrill? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken! "