Naar boven

Jura onderhoud

Wil je optimaal gebruik blijven maken van jouw JURA machine, vergeet dan niet goed te reinigen. Wanneer je dit niet doen dan zal het de smaak van de koffie beïnvloeden. De reinigingsmiddelen van JURA zijn precies afgestemd op de onderdelen van de koffiemachines. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine op de juiste manier onderhoud.
JURA onderhoudsproducten kopen voor jouw koffiemachine
Het gebruik van originele JURA onderhoudsproducten garandeert perfecte hygiëne en bescherming. Alle beschermingsformules en samenstellingen zijn optimaal afgestemd op de programma's en materialen van koffie-volautomaten van JURA.
Met de JURA reinigingstabletten maak je de gehele zetgroep schoon met het automatische reiningsprogramma. De JURA ontkalkingstabletten gebruik je om de leidingen van jouw koffiemachine kalkvrij te maken. Om kalkaanslag te voorkomen is een JURA waterfilter perfect. Ontkalken is niet meer nodig.

Vragen over JURA onderhoud?
Heb je vragen over het gebruik van de JURA onderhoudsproducten? Neem gerust contact op of kom langs in onze winkel in Bennekom. Onze koffiespecialisten geven je deskundig advies zodat jouw koffiemachine de juiste schoonmaakbeurt krijgt.