Naar boven

Wijnglazen

Op zoek naar een wijnglas? Bij Geels hebben we een ruim aanbod wijnglazen! Op die manier vind je altijd de juiste wijnglas. Een wijntje smaakt het lekkerst in een wijnglas dat perfect aansluit bij het type wijn. Daarom hebben wij bij Geels allerlei vormen, formaten en merken wijnglazen zodat u extra kunt genieten van uw wijntjes.

Wijnglazen voor in de keuken

De keuken is een van de plekken waar je veel komt in huis. Een wijnglas is dan ook onmisbaar! De beste wijnglazen bestel je bij Geels. Ieder merk is zorgvuldig door ons team specialisten geselecteerd, zoals Leonardo en Schott Zwiesel. Zo kunnen we jou de kwaliteit garanderen die je ook mag verwachten van wijnglazen. Iedere wijnglas hebben we voorzien van een duidelijke productbeschrijving en specificaties. Ervaren keukenprins(es) of chef in de dop: bij Geels vind je altijd de juiste wijnglas!

Vragen over wijnglazen?

Heb je vragen over onze wijnglazen? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over wijnglazen, zodat jij altijd de beste keuze maakt. Ben je niet tevreden over je wijnglas? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!