Naar boven

Sapglazen

Serveer je drankjes voor jezelf en gasten in de mooiste sapglazen. Bekijk ons assortiment en vind het glas dat het beste bij jou past. Kies uit welbekende merken zoals Schott Zwiesel, Leonardo en Nordal  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.

Jouw sapglas

Sapglazen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Daarin proberen we ook altijd een zo divers mogelijk assortiment voor je te selecteren. Een sapglas voegen we namelijk niet zomaar toe. We kijken goed naar de kwaliteit van het product en de meerwaarde die het heeft voor jou als consument. Bij Geels Woonwarenhuis vind je dus ook alleen maar sapglazen van A-kwaliteit, zoals van Leonardo en Nordal! Mis je een sapglas of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

Vragen over sapglazen?

Heb je vragen over onze sapglazen? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over sapglazen, zodat jij altijd de beste keuze maakt. Ben je niet tevreden over je sapglas? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!