Naar boven

Longdrinkglazen

Op zoek naar een longdrinkglas? Bij Geels hebben we een ruim aanbod longdrinkglazen van verschillende topmerken als Leonardo! Longdrinkglazen zijn geschikt om fris of een sapje in te schenken. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Jouw longdrinkglas

Longdrinkglazen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Daarin proberen we ook altijd een zo divers mogelijk assortiment voor je te selecteren. Een longdrinkglas voegen we namelijk niet zomaar toe. We kijken goed naar de kwaliteit van het product en de meerwaarde die het heeft voor jou als consument. Bij Geels Woonwarenhuis vind je dus ook alleen maar longdrinkglazen van A-kwaliteit! U heeft keuze uit A-merken zoals Leonardo, Bunzlau Castle en Schott Zwiesel Mis je een longdrinkglas of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

Vragen over longdrinkglazen?

Heb je vragen over onze longdrinkglazen? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over longdrinkglazen, zodat jij altijd de beste keuze maakt. Ben je niet tevreden over je longdrinkglas? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!