Naar boven

Champagneglazen

Geels Woonwarenhuis heeft diverse kwaliteit champagneglazen van kristal of glas. We hebben een ruim assortiment champagneglazen en voeren meerdere merken. En vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Kun je niet wachten tot morgen? Op onze Cooking@Home-afdeling in de winkel vind je ook een breed assortiment champagneglazen.

Altijd de beste kwaliteit champagneglazen

Proost met een glas bubbels! Er is altijd wel iets om te vieren. Wij raden aan om voor champagne een hoog smal glas te gebruiken, van kristal of glas. Zo blijven de bubbels in het glas. Champagne uit een wijnglas drinken is daarom geen goed idee, want dan verdwijnen de bubbels direct. En bij bubbels horen bij champagne!
Wij voeren alleen de merken waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen die jij als consument ook verwacht. Je vindt in ons assortiment dus alleen champagneglazen waar we zelf ook achterstaan. Alles voor champagneglazen vind je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis! 

Vragen over champagneglazen?

Heb je vragen over onze champagneglazen of merken? Neem contact op of kom naar onze winkel in Bennekom! Onze productspecialisten geven je vrijblijvend en deskundig advies over champagneglazen, zodat jij altijd de beste keuze maakt. Ben je niet tevreden over je champagneglas? Ook dan horen we het graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!