Naar boven

Uitsteekvormen

Bij Geels Woonwarenhuis houden we van bakken! Daarom vind je bij ons ook een ruim assortiment aan handige uitsteekvormen van merken zoals Dotz en Patisse .Je vindt hier leuke uitstekers in de vorm van letters, cijfers, rondjes, vierkantjes of hartjes. Bekijk de verschillende vormen op de pagina en bestel snel en makkelijk je uitstekers online in ons warenhuis. Voor 17:00 uur besteld, is morgen al in huis!

Uitsteekvormen voor in de keuken

Een uitsteekvorm is onmisbaar voor de hobbybakkers onder ons! De beste uitsteekvormen bestel je bij Geels. Maak de lekkerste koekjes in diverse vormen en maten zoals cijfers, ster, vierkant, rond, kruis en bloem. Ieder merk is zorgvuldig door ons team specialisten geselecteerd. Zo kunnen we jou de kwaliteit garanderen die je ook mag verwachten van uitsteekvormen. Ervaren keukenprins(es) of chef in de dop: bij Geels vind je altijd de juiste uitsteekvorm!

A-service

Bij Geels Woonwarenhuis hechten we veel waarde aan een goede service. Voor al je vragen over bijvoorbeeld je uitsteekvorm kun je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis terecht. Wil je een afspraak maken met een van onze specialisten om meer uitleg te krijgen over uitsteekvormen? Dat kan! Ga hiervoor naar het contactformulier en maak een afspraak met een van onze productspecialisten!