Naar boven

Puddingvormen

Gek op pudding? Maak het zelf! Gebruik een puddingvorm speciaal voor het maken van pudding en andere desserts. De beste puddingvormen van o.a. Patisse vind je altijd bij Geels Woonwarenhuis. In diverse maten en materialen beschikbaar. Bestel op werkdagen voor 17:00 uur, morgen al in huis.

Jouw puddingvorm

Gek op pudding en andere desserts? Maak er zelf een met een puddingvorm. In ons assortiment hebben we puddingvormen van Patisse. Puddingvormen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Mis je een puddingvorm of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

Welke puddingvorm heb ik nodig?

Het is belangrijk dat een puddingvorm gemaakt is van kwaliteitsmateriaal en goed afsluit. Daarnaast is het ook goed om te weten of je een puddingvorm nodig hebt die hittebestendig is of niet. Wij hebben een ruim assortiment puddingvormen van verschillende materialen en voor ieder wat wils. 

Puddingvormen bestel je bij Geels!

Bij Geels hebben we veel verschillende soorten puddingvormen van verschillende materialen. Bestel eenvoudig online of kom naar de winkel. Op onze kookafdeling kunt u diverse puddingvormen vinden en goed advies krijgen van onze bakspecialisten.