Naar boven

Puddingvormen

De beste puddingvormen van Patisse vind je altijd bij Geels Woonwarenhuis. In diverse maten en materialen beschikbaar. Bestel voor 17:00 uur, morgen al in huis.

Jouw puddingvorm

Gek op pudding en andere desserts? Maak er zelf een met een puddingvorm. In ons assortiment hebben we puddingvormen van Patisse. Puddingvormen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Mis je een puddingvorm of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

A-service

Bij Geels Woonwarenhuis hechten we veel waarde aan een goede service. Voor al je vragen over je puddingvorm kun je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis terecht. Wil je een afspraak maken met een van onze specialisten om meer uitleg te krijgen over puddingvormen? Dat kan! Ga hiervoor naar het contactformulier en maak een afspraak met een van onze productspecialisten!

Welke puddingvorm heb ik nodig

Het is belangrijk dat een puddingvorm gemaakt is van kwaliteitsmateriaal en goed afsluit. Daarnaast is het ook goed om te weten of je een puddingvorm nodig hebt die hittebestendig is of niet. Wij hebben een ruim assortiment puddingvormen van verschillende materialen en voor ieder wat wils. Mocht u het toch niet zeker weten, dan kunt u ons altijd bereiken!

Puddingvormen bestel je bij Geels

Bij Geels hebben we veel verschillende soorten puddingvormen van verschillende materialen. Op onze kookafdeling kunt u deze vinden en daar kunt u ook goed advies krijgen van onze specialisten!