Naar boven

Paletmessen

Geels Woonwarenhuis heeft de beste paletmessen. Een paletmes is ideaal om jouw taarten makkelijk te glaceren en te decoreren. Vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Kun je niet wachten tot morgen? Op onze Cooking@Home-afdeling in de winkel vind je ook de paletmessen.

Jouw paletmes

Een paletmes is een onmisbare gereedschap voor de taartenbakkers onder ons. Voor een strakke afwerking van je taart zijn de paletmessen een must. Paletmessen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. We kijken goed naar de kwaliteit van het product en de meerwaarde die het heeft voor jou als consument. Bij Geels Woonwarenhuis vind je dus ook alleen maar paletmessen van A-kwaliteit! Mis je een paletmes of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

A-service

Bij Geels Woonwarenhuis hechten we veel waarde aan een goede service. Voor al je vragen over je paletmes kun je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis terecht. Wil je een afspraak maken met een van onze specialisten om meer uitleg te krijgen over paletmessen? Dat kan! Ga hiervoor naar het contactformulier en maak een afspraak met een van onze productspecialisten!