Naar boven

Mengkommen

Op zoek naar een mengkom? Bij Geels hebben we een ruim aanbod mengkommen! Mengkommen zijn een musthave in de keuken om je ingrediënten in te mengen, mixen of bijvoorbeeld deeg in te laten rijzen. In ons assortiment vind je onder andere topmerken als Mepal en Pyrex.

Jouw mengkom

Mengkommen zijn bij ons alleen van de beste kwaliteit. Daarin proberen we ook altijd een zo divers mogelijk assortiment voor je te selecteren. Een mengkom voegen we namelijk niet zomaar toe. We kijken goed naar de kwaliteit van het product en de meerwaarde die het heeft voor jou als consument. Bij Geels Woonwarenhuis vind je dus ook alleen maar mengkommen van A-kwaliteit! Mis je een mengkom of specifiek merk dat we in ons assortiment moeten toevoegen? Vertel het ons!

A-service

Bij Geels Woonwarenhuis hechten we veel waarde aan een goede service. Voor al je vragen over je mengkom kun je dus altijd bij Geels Woonwarenhuis terecht. Wil je een afspraak maken met een van onze specialisten om meer uitleg te krijgen over bijvoorbeeld mengkommen? Dat kan! Ga hiervoor naar het contactformulier en maak een afspraak met een van onze productspecialisten!