Naar boven

Bakkwasten

De beste bakkwasten van diverse materialen vind je bij Geels Woonwarenhuis. Het aanbod bakkwasten is door onze productspecialisten zorgvuldig samengesteld. Op die manier kunnen we altijd de A-kwaliteit bieden en het jou als consument zo makkelijk mogelijk maken om een keuze te maken. Zoek je dus naar bakkwasten? Geels heeft ‘t!

A-kwaliteit bakkwasten

Fanatieke (hobby)bakker? Een bakkwast is een must! Gebruik de bakkwast voor  het invetten van bakplaten en bakblikken en voor het bestrijken van deeg met eigeel of melk. Wij hebben kwasten van hout, kunststof of roestvrij staal met een borstel van varkenshaar of silicone. Jij weet als geen ander dat de  kwaliteit van een product bepaalt hoeveel gemak, resultaat en plezier je uit een product haalt. Juist daarom hechten we bij Geels Woonwarenhuis veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Ook de bakkwasten waar je naar zoekt, zijn van A-kwaliteit. Kies uit verschillende A-merken zoals Le Creuset, Brabantia en Mepal

Kom je er niet uit?

Bakkwast besteld, maar heb je nog een vraag over je bestelling? Al je vragen over je bakkwast kun je stellen aan een van onze productspecialisten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op je vraag. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen in onze winkel om je vraag aan een van onze productspecialisten voor te leggen!