Naar boven

Pedaalemmers

De pedaalemmer is een gesloten prullenbak die je opent met je voet. Zo worden je handen niet vies. Pedaalemmers worden voornamelijk gebruikt in de keuken, badkamer en toilet. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Bekijk het assortiment pedaalemmers bij Geels! Wij hebben pedaalemmers van verschillende topmerken in ons assortiment, zoals Brabantia en Wesco. Vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Kun je niet wachten tot morgen? Op onze Cooking@Home-afdeling in de winkel vind je ook een breed assortiment pedaalemmers.

A-kwaliteit pedaalemmers

De kwaliteit van een product bepaalt hoeveel gemak, resultaat en plezier je uit een product haalt. Juist daarom hechten we bij Geels Woonwarenhuis veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Ook de pedaalemmers waar je naar zoekt, zijn van A-kwaliteit. Van ieder product hebben we de belangrijkste specificaties voor je eruit gefilterd. Op die manier kun je eenvoudig pedaalemmers vergelijken en een goede keuze maken. Aankopen boven de €50,- binnen Nederland bezorgen we gratis bij je thuis!

Alles over pedaalemmers

Wil je een van onze productspecialisten spreken over onze pedaalemmers? Onze productspecialisten staan graag voor je klaar om meer uitleg te geven over het product! Ook als je niet tevreden bent over je aanschaf, dan horen we dat graag. Pedaalemmers vind je uiteraard ook op onze Cooking@Home-afdeling. Kom dus ook vooral langs om meer uitleg te krijgen over pedaalemmers!