Naar boven

Dining tafels

De tuin wordt steeds vaker gezien als een verlengde van je woonkamer. Ook in de winter lijkt de tuin een populairdere plek te worden. Bij Geels Woonwarenhuis begrijpen we maar al te goed dat een ruim aanbod helpt bij het creëren van de tuin die helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. In onze winkel vind je een breed assortiment diningtafels om dat voor elkaar te krijgen.

Advies nodig over diningtafel?

Kom je er niet uit bij het selecteren van de juiste diningtafel? Onze tuinmeubelspecialisten staan graag voor je klaar om advies te geven. Voor advies op maat raden we je aan een foto of situatieschets mee te nemen van je tuin. Wil je juist meer weten over het onderhoud van je diningtafel? Wij hebben de beste onderhouds- en reinigingsmiddelen, zodat je lang plezier hebt van je diningtafel.

Laat je inspireren!

Het zien van het grotere geheel helpt ontzettend goed bij het maken van de juiste keuzes. Lees daarom een van onze blogs voor nog meer tuininspiratie. Kom je er niet helemaal uit bij het vinden van de juiste diningtafel? Dan nodigen we je graag uit in onze winkel voor nog meer inspiratie!