Naar boven

Tuintafels

Zoek je een tuintafel? Bij Geels Woonwarenhuis hebben we verschillende soorten en maten van o.a. aluminium, keramiek, staal, metaal, hout en kunststof. Bekijk ons uitgebreide assortiment tuintafels online van merken zoals Beach7, Kettler, SenS-Line.
De tuin is dé plek waar je lekker tot rust komt of met vrienden en familie afspreekt. Een tuintafel is dus onmisbaar in je tuin om écht te kunnen genieten. Vind je het lastig om te bepalen welke tuintafel je nou eigenlijk zoekt? Maak gebruik van onze productfilter om snel de juiste tuintafel te vinden!

Advies nodig over tuintafel?

Kom je er niet uit bij het selecteren van de juiste tuintafel? Onze tuinmeubelspecialisten staan graag voor je klaar om advies te geven. Voor advies op maat raden we je aan een foto of situatieschets mee te nemen van je tuin. Wil je juist meer weten over het onderhoud van je tuintafel? Wij hebben de beste onderhouds- en reinigingsmiddelen, zodat je lang plezier hebt van je tuintafel.

Laat je inspireren!

Het zien van het grotere geheel helpt ontzettend goed bij het maken van de juiste keuzes. Lees daarom een van onze blogs voor nog meer tuininspiratie. Kom je er niet helemaal uit bij het vinden van de juiste tuintafel? Dan nodigen we je graag uit in onze winkel voor nog meer inspiratie!