Naar boven

Zweefparasols

De zweefparasol is één van de nieuwste designtrends in de tuin. In tegenstelling tot een klassieke stokparasol, heeft de zweefparasol het steunpunt aan de zijkant zitten, hierdoor creëer je een volledig vrijstaand schaduwplekje, waar je perfect je tuintafel of loungestoelen kunt plaatsen.

Doordat de zweefparasol een verstelbare hoek heeft, kun je zelf je schaduwhoek bepalen. Hierdoor hoef je dus niet eindeloos met een parasol te slepen, maar kun je hem vrijwel de hele dag in één positie laten staan. Laat het genieten van je tuin maar beginnen!

Online een zweefparasol kopen

Als je een zweefparasol nodig hebt, kom je al snel bij het merk Platinum uit. Dit is één van de meest kwalitatieve merken die beschikbaar is. Aangezien wij bij Geels alleen kwalitatieve merken voeren, hebben wij natuurlijk de zweefparasols van Platinum in ons assortiment. Wij bieden de zweefparasol in diverse afmetingen aan, namelijk 2 meter, 2,7 meter, 3 meter of 3.5 meter omtrek. Je hebt daarnaast de keuze tussen een vierkante of een ronde zweefparasol in de kleuren taupe of antraciet.

Kom gerust langs in onze showroom om de zweefparasols te bekijken en bekijk direct wat voor moois Geels Woonwarenhuis nog meer te bieden heeft. Kijk bijvoorbeeld naar onze mooie barbecues, tuinstoelen en tuintafels. In onze ruim 4.000 m2 showroom te Bennekom zit er altijd wel iets voor jou bij!