Naar boven

Parasolhoezen

Zodra je eenmaal je juiste parasol hebt aangeschaft, wil je hier natuurlijk zo lang als mogelijk van genieten. Dit doe je door het aanschaffen van een parasolhoes. Door het kopen van een parasolhoes, verleng je namelijk de levensduur van je parasol. Wij hebben parasolhoezen van hoge kwaliteit, van de merken Aerocover en Beach7. Je kunt deze parasolhoezen gebruiken voor zowel stokparasols, als zweefparasols (bijv. Platinum)

Online parasolhoezen aanschaffen

Geels Woonwarenhuis heeft alles voor in huis & tuin. Bekijk bijvoorbeeld eens naar al onze producten voor in de tuin, zoals barbecues,  en tuinsets. Wij zorgen ervoor dat jij langdurig kunt genieten van de beste producten voor jouw tuin. Onze specialisten staan elke werkdag voor jou klaar, om jou van het beste advies te voorzien.

Kom langs in onze showroom te Bennekom

In onze showroom in Bennekom hebben wij ruim 4.000 m2 aan woonplezier tentoongesteld voor jou. Elke werkdag zijn wij daar aanwezig om jou te inspireren met de mooiste producten. Je kunt hier naast onze parasolhoezen, ook ons assortiment zweefparasols en stokparasols vinden. Kom gerust langs of ontdek online ons gehele assortiment!