Naar boven

Parasols

Je zit in de tuin, heerlijk van het zonnetje te genieten in de zomer. Echter is het af en toe ook fijn om even te ontsnappen aan die hete zomerzon. Door de aanschaf van een stijlvolle zweefparasol, een klassieke stokparasol of een parasol met knikarm, kun je op alle gewenste manieren van de zon genieten. Zo kun je de hele dag door buiten blijven genieten én zelfs tijdens die zomerse regenbui, blijven genieten van het buitenleven.

Geels Woonwarenhuis heeft parasols in vrijwel alle vormen en maten. Wij bieden bijvoorbeeld parasols van topmerken als Platinum en Outdoor Living. Wil je meer weten over ons assortiment parasols? Bekijk dan de overige informatie onderaan de pagina!

Parasols kopen bij Geels Woonwarenhuis

Zodra je de parasol van je dromen hebt gevonden, kun je hem ook bij ons in het echt komen bekijken in onze showroom te Bennekom. Hier hebben wij ruim 4.000 m2 aan woonplezier. Mocht je naast een parasol direct je hele tuin willen aanpakken, hebben wij ook tuinmeubelen, barbecues en loungesets voor je. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor de zomer!

Om je parasol veilig vast te zetten, koop je direct een parasolvoet bij Geels. Deze hebben wij in een ronde en vierkante variant. En zelfs voor de bescherming van je parasols, hebben wij diverse hoezen voor jou beschikbaar.

Meer informatie over onze zweef- of stokparasols?

Onze specialisten staan elke werkdag voor je klaar om meer informatie te geven over onze zweef- en stokparasols. Wij hebben mooiste merken voor jou geselecteerd, van zowel Hartman, Platinum en Outdoor Living. Door dit gevarieerde aanbod weet je altijd dat je bij ons het juiste product kunt selecteren. Neem gerust contact op via klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl of  bel via 0318 – 414 500 om vrijblijvend meer informatie op te vragen.