Naar boven

Winkelen op afspraak en Click & Collect bij Geels WoonwarenhuisDoor de huidige lockdown is onze winkel tijdelijk gesloten. Gelukkig hoef je ons niet te missen. Met Click & Collect shop jij jouw favoriete producten uit onze winkel of geef je bestelling telefonisch door. Of plan nu alvast jouw shopsessie en kom weer heerlijk door onze winkel struinen! Lees verder voor meer informatie.

✓ Winkelen op afspraak 

Afhalen van artikelen 
DHL ServicePoint is open

Bel ons via 0318-414500 of mail naar info@geelswoonwarenhuis.nl

Winkelen op afspraak
Binnen al onze speciaalzaken is winkelen op afspraak mogelijk. Vanaf 16 maart zijn de mogelijkheden verruimd en kunnen we meer klanten ontvangen. Een afspraak kun je hieronder plannen.

Stap 1. Kies eerst voor een dienst (afdeling). Bij woninginrichting (Colors@Home) en badkamers (Baderie) heb je de keuze tussen een lange en een korte afspraak. Kies voor een lange afspraak als je een uitgebreid advies wilt.
Stap 2. Geef het aantal personen aan, bij voorkeur 1 of maximaal 2 personen.
Stap 3. Kies je gewenste datum
Stap 4. Kies je gewenste tijdstip. 
Stap 5. Vul je gegevens in.

Wil je een afspraak met een specifieke medewerker of wil je advies over een specifiek product dan kun je dat invullen in het opmerkingen veld. We verwelkomen je graag in onze winkel!              

Staat het gewenste tijdstip er niet tussen, bel ons dan gerust even en vraag naar de mogelijkheden.

De spelregels:
•  Je kunt een afspraak maken via de app of eventueel telefonisch via 0318-414500.  
•  Afhankelijk van de producten waarvoor je komt plannen we een tijdsduur in van 30 minuten of langer.
•  Zorg dat je op tijd bent, een afspraak kan niet uitlopen. Wij moeten ons strikt aan het tijdslot houden om aan de regelgeving te kunnen voldoen.
•  Er moet minimaal 4 uur tijd zitten tussen het maken van de afspraak en het winkelen zelf, als je reserveert via de app wordt hier automatisch rekening meegehouden.
•  Kom alleen, wil je een afspraak voor een kleur- of interieuradvies, een badkamer, een maatwerkkast etc. dan mag je ook met 2 personen komen mits deze 1 huishouden vormen. Let op: kinderen tellen ook mee als persoon. 
•  Wij adviseren je ruim op tijd een afspraak te maken, want vol=vol.
•  De ingang voor het winkelen op afspraak bevindt zich in de centrale hal achter de hoofdingang aan de parkeerplaats op de Kerkhoflaan 17-19. Wacht bij het poortje totdat je wordt gehaald. Ga niet in de Click & Collect rij staan.
•  Eenvoudige producten waarvoor niet noodzakelijk gewinkeld hoeft te worden zullen we zoveel mogelijk via Click & Collect afhandelen, zie voor de details hieronder bij afhalen bij Geels.
•  Draag een mondkapje en desinfecteer je handen bij binnenkomst.


Afhalen bij Geels / Click & Collect
Wil je je bestelling komen afhalen in onze winkel? Bij de hoofdingang aan de parkeerplaats op de Kerkhoflaan 17-19 hebben we een speciale afhaalbalie ingericht.

Hoe werkt dit:
•  Bestel je producten telefonisch via 0318-414500 of per mail. Bestellen via de webshop is ook mogelijk, vink dan tijdens het afrekenproces de bezorgmethode 'afhalen in winkel' aan.
•  Als je per mail of via de webshop bestelt, geef dan ook je telefoonnummer door zodat we eventueel kunnen overleggen over je bestelling.
•  Je krijgt van ons telefonisch of per mail door wanneer je de bestelling kunt afhalen.
•  De bestelling kan worden afgehaald vanaf 4 uur nadat je hebt besteld.
•  Haal je bestelling bij onze winkel af, je kunt bij de balie uitsluitend met pin betalen.
•  Houd bij het afhalen voldoende afstand tussen eventuele andere klanten die komen afhalen en draag een mondkapje. Er mag maximaal 1 persoon tegelijk naar de afhaalbalie.

 

Bestellen via de webshop
Uiteraard blijft het mogelijk om op de gebruikelijke manier via onze webshop te bestellen. Je bestelling wordt dan aan huis geleverd door PostNL. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis.
Lees meer over bezorging van bestellingen uit de webshop


Waar vind je meer informatie over ons assortiment?
Een groot deel van ons assortiment vind je ook in onze webshop, je kunt ook via de webshop bestellen. Woon je binnen een straal van 10 km. rondom Bennekom? Dan brengen wij de producten zelf bij je thuis.
Het KlusWijs assortiment is te bekijken via www.kluswijs.nl, zoek uit wat je wilt bestellen en geef het per mail of telefonisch aan ons door. Let op: daar dit een landelijke website betreft komt het assortiment op deze site niet volledig overeen met het assortiment in onze winkel, overleg over je bestelling kan daarom noodzakelijk zijn.


DHL ServicePoint: pakketten versturen en afhalen
Onze DHL ServicePoint is geopend. Je kunt je pakketten bij de afhaalbalie afhalen en/of versturen. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen?

Advies aan huis
Wil je een afspraak maken voor een interieur of badkamer advies aan huis of een kast op maat? Wij komen bij je langs. Je kunt hiervoor een telefonisch afspraak maken of neem contact met ons op via onderstaande knop. Voordat wij bij jou thuis aan het werk gaan, wordt op voorhand zorgvuldig gecommuniceerd over de geplande werkzaamheden. Uiteraard zullen wij altijd de richtlijnen en adviezen van het RIVM opvolgen.Contactinformatie