Naar boven

Webshop open, winkel gesloten. Afhalen mogelijk
In verband met de coronamaatregelen is onze winkel van 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 gesloten, maar wij blijven voor jou beschikbaar!

Onze webshop is open
Afhalen van doe het zelf artikelen is mogelijk 
Extra bezorgservice rondom Bennekom voor alles uit onze winkel
DHL ServicePoint is open

Bel ons via 0318-414500 of mail naar info@geelswoonwarenhuis.nl


Bestellen via de webshop
Uiteraard blijft het mogelijk om op de gebruikelijke manier via onze webshop te bestellen. Je bestelling wordt dan aan huis geleverd door PostNL. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Let op: door de lockdown is het bij PostNL veel drukker dan normaal. Het is daarom waarschijnlijk dat je pakket later wordt geleverd dan gebruikelijk. Houd je track&trace code in de gaten voor de levertijd.

Lees meer over bezorging van bestellingen uit de webshop.

Afhalen bij Geels (doe-het-zelf producten)
Onze winkel is gesloten, maar je kunt bij ons blijven kopen door je producten af te halen. Dit geldt uitsluitend voor doe-het-zelf artikelen, zoals verf, sanitair, gereedschap, lichtbronnen, electra etc. Bij de hoofdingang aan de parkeerplaats op de Kerkhoflaan 17-19  hebben we een speciale afhaalbalie ingericht.

Hoe werkt dit:
•  Bestel je producten telefonisch via 0318-414500 of per mail en geef door wanneer je de bestelling komt afhalen.
•  Als je per mail bestelt, geef dan ook je telefoonnummer door zodat we eventueel kunnen overleggen over je bestelling.
•  Haal je bestelling bij onze winkel af, je kunt bij de balie uitsluitend met pin betalen.
•  Houd bij het afhalen voldoende afstand tussen eventuele andere klanten die komen afhalen en draag een mondkapje. Er mag maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen. 

 

Bezorgservice rondom Bennekom (alle producten)
Heb je iets nodig uit onze winkel, maar blijf je liever thuis? Van maandag t/m zaterdag kunnen we je bestelling ook aan huis afleveren binnen een straal van 10 km rondom Bennekom. Dit is mogelijk voor alle producten uit onze winkel. 

Hoe werkt dit:
• Bestel je producten telefonisch (0318-414500) of per mail en geef door wanneer je de bestelling geleverd wilt hebben. Vergeet niet je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer door te geven.
• We zullen proberen om elke bestelling die voor 12.00 uur is doorgegeven dezelfde dag te bezorgen. Het hangt wel af van de drukte of dit lukt, uiteraard laten we je dit weten.
• We leveren je bestelling gratis
• We leveren je bestelling af tot aan de voordeur.
• Voor de levering sturen we je de factuur per email, in deze mail is een betaallink opgenomen. Door het aanklikken van de link kan je het factuurbedrag voldoen.
• Betalen per mobiele pin is mogelijk als betaling per betaallink echt niet kan.

Waar vind je meer informatie over ons assortiment?
Een groot deel van ons assortiment vind je ook in onze webshop, je kunt ook via de webshop bestellen. Woon je binnen een straal van 10 km. rondom Bennekom? Dan brengen wij de producten zelf bij je thuis. 

Het KlusWijs assortiment is te bekijken via www.kluswijs.nl, zoek uit wat je wilt bestellen en geef het per mail of telefonisch aan ons door. Let op: daar dit een landelijke website betreft komt het assortiment op deze site niet volledig overeen met het assortiment in onze winkel, overleg over je bestelling kan daarom noodzakelijk zijn.

DHL ServicePoint: pakketten versturen en afhalen
Onze DHL ServicePoint blijft geopend. Je kunt je pakketten bij de afhaalbalie afhalen en/of versturen. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen?

Contactinformatie
Telefonisch contact: 0318 - 414 500 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je eerst een menu te horen. In dit menu kun je kiezen voor de diverse afdelingen. Je kunt de keuze ook direct maken, het is niet nodig het hele menu af te luisteren. De doorkiesnummers voor de diverse afdelingen zijn:

Kies 1 voor: KlusWijs bouwmarkt en vragen over de bezorgplanning
Kies 2 voor: Baderie
Kies 3 voor: Colors@Home woninginrichting en verlichting
Kies 4 voor: Tuinmeubelen en camping
Kies 5 voor: Cooking@Home kookwinkel
Kies 6 voor: Administratie 
Kies 7 voor: Webshop

E-mail:
Voor bestellingen en algemene vragen: info@geelswoonwarenhuis.nl
Voor webshop bestellingen en webshop gerelateerde vragen: klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl
 

Online adviesgesprek
Heb je plannen om je badkamer of interieur aan te pakken en wil je daar graag advies over? Je kunt onze badkameradviseurs van Baderie en interieurspecialisten van Colors@Home ook eenvoudig en veilig spreken via een online videogesprek. Je kunt met ons in gesprek via videoconferenties (bv. Microsoft Teams of Google Meet) of via telefoon (bv. WhatsApp bellen of FaceTime). Zo beperken we het fysieke contact om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

 

Advies aan huis

Wil je een afspraak maken voor een interieur of badkamer advies aan huis of een kast op maat? Wij komen bij je langs. Je kunt hiervoor een telefonisch afspraak maken of neem contact met ons op via onderstaande knop.
Voordat wij bij jou thuis aan het werk gaan, wordt op voorhand zorgvuldig gecommuniceerd over de geplande werkzaamheden. Uiteraard zullen wij altijd de richtlijnen en adviezen van het RIVM opvolgen.