Naar boven

Tuinmeubelen, camping en buitenkoken


Op onze eerste etage vind je een uitgekiend assortiment tuinmeubelen, barbecues en campingartikelen. Producten om het buitenleven zo aangenaam en mooi mogelijk te maken. Onze collectie Big Green Egg barbecues en accessoires is in de webshop verkrijgbaar. Vanaf het voorjaar 2018 is de nieuwe collectie tuinmeubelen, campingartikelen en barbecues ook online verkrijgbaar. Geels, voor comfortabele en trendy tuinmeubelen

Geels tuinmeubelen is een bedrijf met 60 jaar ervaring op het gebied van buitenmeubelen. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een mooi loungeset, zo'n stoere 'hanging cocoon' of zo'n heerlijke ligstoel om te relaxen. Bij het samenstellen van onze collectie besteden we veel aandacht aan zitcomfort en design. 

Naast het merk Beach7 hebben we tuinmeubelen en tuinmeubelkussens van o.a. Hartman en Kettler. Ook een mooi assortiment parasols hebben we natuurlijk in huis, van luxe zweefparasols tot eenvoudige parasols. 

Met onze terrasverwarmers kan je sneller buiten zitten of nog langer genieten van een mooie zomeravond. We hebben terrasverwarmers voor wandmontage en staande terrasverwarmers. Werkend op elektra of gas. 

Je bent van harte welkom in onze winkel!

 


Geels, specialist in barbecues en buitenkeukens

Geels Woonwarenhuis is met recht specialist op het gebied van buitenkoken. We werken met de grote en bekende merken.

Geels Woonwarenhuis is dealer van Weber, Outdoorchef, Boretti en Big Green Egg.

Stuk voor stuk merken die staan voor kwaliteit en veelzijdigheid. Elk van de merken heeft haar eigen voor- en nadelen. Onze experts kunnen je er alles over vertellen. Wil je slowcooken of grillen, voor kleine of voor grote gezelschappen? Wij hebben de passende barbecue of buitenkeuken. Natuurlijk hebben we ook veel accessoires zoals pizzastenen, grillroosters, rookhout, houtskool en briketten. 

Onze collectie Big Green Egg is ook online verkrijgbaar, meer weten? Gebruik dan onderstaande knop. 

Naar de Big Green Egg barbecues

 Alles voor een geslaagde kampeervakantie

Op onze eerste etage bieden we een ruime keuze in kampeeraccessoires. Van meubilair tot haringen, van koelboxen tot gasdrukregelaars. Ook hebben we een assortiment technische producten voor je caravan of je camper. Is je waterpomp defect of heb je een deurvanger nodig? Wij hebben het. 

Geels Woonwarenhuis is dealer van Crespo en BoCamp campingstoelen en campingtafels. Lichtgewicht kampeermeubilair in diverse uitvoeringen. Zeer plat opvouwbaar en makkelijk om mee te nemen.

Natuurlijk mag ook een groot assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten niet ontbreken. Het gerenomeerde merk 123-Products heeft alles om je caravan of camper schoon te maken en te beschermen tegen weersinvloeden. 

Ga je kamperen? Kom dan eerst langs Geels!


Een impressie van onze afdeling