Naar boven

Tuinmeubelen, camping en buitenkoken


Op onze eerste etage vind je een ruim assortiment tuinmeubelen, barbecues en campingartikelen. Alles om het buitenleven zo fijn en mooi mogelijk te maken! Geels, voor comfortabele en trendy tuinmeubelen

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een mooi loungeset, zo'n trendy hangstoel of zo'n heerlijke ligstoel om te relaxen. Bij het samenstellen van onze collectie besteden we veel aandacht aan zitcomfort en design. 

Naast het merk Beach7 hebben we tuinmeubelen en tuinmeubelkussens van o.a. Hartman en Kettler. Ook een mooi assortiment parasols hebben we natuurlijk in huis, van luxe zweefparasols tot eenvoudige parasols. 

Gebruik de onderstaande knop om direct naar ons assortiment tuinmeubelen te gaan, je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel!

Naar de tuinmeubelen
 


Geels, specialist in barbecues en buitenkeukens

Geels Woonwarenhuis is met recht specialist op het gebied van buitenkoken. We werken met de grote en bekende merken.

Geels Woonwarenhuis is dealer van Weber, Outdoorchef, Boretti en Big Green Egg, The Bastard.

Stuk voor stuk merken die staan voor kwaliteit en veelzijdigheid. Elk van de merken heeft haar eigen voor- en nadelen. Onze experts kunnen je er alles over vertellen. Wil je slowcooken of grillen, voor kleine of voor grote gezelschappen? Wij hebben de passende barbecue of buitenkeuken. Natuurlijk hebben we ook veel accessoires zoals pizzastenen, grillroosters, rookhout, houtskool en briketten. 

Onze collectie barbecues en buitenkeukens is ook online verkrijgbaar, meer weten? Gebruik dan onderstaande knop. 

Naar de barbecues en buitenkeukens

 Alles voor een geslaagde kampeervakantie

Op onze eerste etage bieden we een ruime keuze in kampeeraccessoires. Van meubilair tot haringen, van koelboxen tot gasdrukregelaars. Ook hebben we een assortiment technische producten voor je caravan of je camper. Is je waterpomp defect of heb je een deurvanger nodig? Geels heeft 't.

Geels Woonwarenhuis is dealer van Crespo en Bo-Camp campingstoelen en campingtafels. Zeer plat opvouwbaar en makkelijk om mee te nemen.

Ook een groot assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten ontbreekt niet. Het gerenomeerde merk 123-Products heeft alles om je caravan of camper schoon te maken en te beschermen tegen weersinvloeden. 

Een groot deel van ons assortiment is ook online verkrijgbaar, daarnaast hebben we artikelen die uitsluitend online beschikbaar zijn. 

Naar de campingartikelen


Een impressie van onze afdeling