Naar boven

Parasol aanbiedingen

Parasol kopen? 

Geels is al sinds jaar en dag ijzersterk in tuinmeubelen en accesoires en daar horen parasols en parasolvoeten ook bij. Onze parasols hebben uiteraard een scherpe actieprijs zoals je van ons gewend bent.

Elke tuin verdient een fijn schaduwplekje. Kies jouw favoriet en profiteer van onze scherpe kortingen.

Bekijk onder aan deze pagina onze actuele parasol aanbiedingen.

Bekijk ons assortiment parasols
 
 
Parasolvoet kopen? Onthoud dit handigheidje: De diameter van de uitgeklapte parasol in centimeters, gedeeld door 10, geeft het aantal kg dat de parasolvoet minimaal moet zijn. Een parasol met een diameter van 300 centimeter heeft dus een parasolvoet van minimaal 30 kg nodig. Een zwaardere voet is altijd beter dan een te lichte voet.
 
Zweefparasols

Zweefparasols geven je tuin een prachtig designstuk. Je kunt hem 360 graden draaien, waardoor hij je altijd het stukje schaduw geeft dat je wenst. Geen gesjouw met je parasol, maar veel comfort en schaduw.

Bij Geels vind je een mooie selectie zweefparasols van Platinum Falcon. Strakke designs en uitstekende kwaliteit staan centraal.

Bekijk alle Zweefparasol aanbiedingen
Stokparasols

Een stokparasol is de meest gangbare parasol die wij kennen. Je zet hem vast op een parasolhouder. Sommige stokparasols kun je ook een beetje draaien, maar de meesten kun je alleen in hoogte verstellen. Als je dus graag op een vast plekje schaduw wilt, is deze parasol ideaal.

Stokparasols zijn er in allerlei vormen (rond, vierkant en hoekig bijvoorbeeld) en in verschillende kleuren.

Bekijk alle Stokparasol aanbiedingen
Parasolvoeten

De parasolvoet wordt vanzelfsprekend gebruikt om je parasol in vast te zetten. Er zijn varianten die je vult met water, maar ook verrijdbare parasolvoeten en zelfs een ingraaf parasolvoet. Ideaal als je op verschillende plekken in je tuin in de schaduw wilt zitten. Er zijn ook vaste varianten, die met hun stevige gewicht de voet op z'n plek houden.

Bij alle parasolvoeten staat hoe breed de diameter van de parasolstok mag zijn. Zo kun je zien of je parasol wel in de voet past.

Bekijk alle Parasolvoet aanbiedingen