Naar boven

Pannen inruilactie


Jouw pan is geld waard! Lever je oude in en ontvang korting op een nieuwe

Nu is je kans om voordelig (en duurzaam) een nieuwe pan aan te schaffen. Hoe? Als je jouw oude pan inlevert bij ons, dan krijg je korting op een nieuwe. Stel: je oude braadpan is €20,- waard, dan ontvang je van ons dat bedrag als korting op je nieuwe pan! En: je oude pan recyclen we voor het goede doel, zodat hij elders alsnog een nieuw leven krijgt. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig. De actie is de hele maand februari geldig op alle pannen, ook op afgeprijsde pannen!

Let op: de actie is alleen geldig in de winkel en bij een aankoop vanaf €30,-!

Rekenvoorbeeld:


Nieuwe pan nodig? Dit zijn de 4 pannen die niet mogen ontbreken

Maar wanneer is je pan dan oud en aan vervanging toe? Terechte vraag. Eigenlijk merk je dat vanzelf wel. De antiaanbaklaag is dof, er verschijnen krasjes door die keren dat je toch even met een vork een stuk vlees omdraait en waar een karbonade eerst goudbruin op tafel kwam, brandt deze nu sneller aan. Tijd voor een nieuwe dus. Maar welke pannen heb je nu echt nodig om iedere dag in een handomdraai een lekkere maaltijd te bereiden? Wij vertellen het je!
 

#1 Koekenpan

Vlees, vis, eieren en pannenkoeken bereid je in een koekenpan. Liefst eentje met antiaanbaklaag om aanbranden te voorkomen. Ze bestaan in allerlei soorten en maten. Het is handig om in ieder geval een kleine te hebben voor het bakken van één ei bijvoorbeeld en een wat grotere voor als je lekkere gehaktballen voor je hele gezin wilt maken. 

Naar alle koekenpannen
 
#2 Pannenset

Aardappels, pasta en groenten maak je het gemakkelijkste klaar in een stalen pannenset. Aan vier of vijf stuks in verschillende maten heb je al genoeg. Bloemkool in de grote, aardappels in de wat kleinere en het sausje in een steelpan. En: het oog wil natuurlijk ook wat! Check deze set van Le Creuset eens!

Naar alle pannensets
 
#3 Braadpan

Het lekkerste vlees komt uit een braadpan. Met een gietijzeren braadpan zorg je voor een heerlijk malse lamsbout of een lekkere malse kip met een krokant korstje. Plus: het is een sieraad voor in je keuken, zonde om in een kast te zetten! Deze van Cook2Gether mag gezien worden toch?

Naar alle braadpannen
 
 
 
#4 Grillpan

Een grillpan is onmisbaar voor het bereiden van een heerlijk stuk zalm, een biefstuk om van te watertanden of gezonde en mooie gekleurde groenten als paprika of aubergine. Je tovert de barbecuesmaak tevoorschijn, gewoon binnen achter het fornuis! Neem de grillpan van Demeyere, die wil je toch?

Naar alle grillpannen