Naar boven

Kortingsactie Nespresso Koffiemachines

Tijdelijke actie Nespresso

Je kunt nu tijdelijk je Nespresso koffiezetapparaat met korting bestellen. Wil je jezelf of iemand anders verwennen met de lekkerste koffie in 2018? Ga dan voor een prachtig Magimix Nespresso apparaat. Nú de allergoedkoopste bij Geels Woonwarenhuis.
Korting tot wel €90,- en inclusief gratis verzending.

Elk koffiezetapparaat van deze Nespresso actie wordt gratis verzonden.

Wegens succes verlengd!

Nespresso
Nespresso is hét A-merk als het om koffie gaat. De hemelse smaak brengt koffieliefhebbers al jaren in vervoering. De Nespresso koffiezetapparaten zijn kwalitatief ijzersterk en staan garant voor een fijne koffiebeleving. De Magimix heeft z’n plek op de koffiemarkt al lang geleden veroverd. Met dit apparaat maak je in een handomdraai de lekkerste koffies en espresso’s. Kies je voor een Nespresso machine met melkopschuimer, dan kun je er ook cappuccino’s mee maken.

Nespresso is voorloper op het gebied van nieuwe koffiesmaken. Met de handige cups die je gemakkelijk in je koffiezetapparaat stopt, heb je in no time een smakelijke kop koffie. Nespresso heeft enkele tientallen verschillende smaken en brengt ook regelmatig nieuwe smaken uit.
Weet je nog niet wat jij het lekkerst vindt? Geen probleem! Bij aankoop van je Nespresso koffieapparaat, krijg je een welkomstpakket met verschillende smaken.