Naar boven

Geels Woonwarenhuis, de verfspecialist in de regioZin in iets nieuws aan je huis? Laat zowel het interieur van jouw huis weer goed uit de verf komen met een nieuwe verflaag! Het aanbrengen van goede verf aan zowel de binnen- als buitenkant is simpel en een effectieve manier om bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer een nieuwe frisse look te geven. Bovendien beschermft verf ook tegen beschadigingen. 
Geels Woonwarenhuis is dé verfspecialist in de regio! Of je nu een vakman of een doe-het-zelver bent, wij bieden alles wat je nodig hebt voor het beschilderen van de mooiste en beste muurverf.

Onze verf

Wij bieden muurverf, buitenverf en binnenverf  van verschillende geweldige merken in diverse kleuren. KlusWijs Geels heeft een breed assortiment aan verfmerken: Sikkens, Wijzonol, Flexa, Pure, Cetabever, Histor, Rambo en Hermadix. Op zoek naar een luxere verfsoort? Geels Woonwarenhuis is een officiële dealer van Pure and Original. Pure & Original is een professionele kwaliteitsverf, gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten en natuurlijke grondstoffen. Perfect geschikt voor het creëren van de betonlook, een wolken effect of een matte poederige uitstraling en meer. Pure & Original kalk-en krijtverf vind je op de Colors@Home afdeling.

Je kunt bij ons verven kopen die geschikt zijn voor een breed scala aan ondergronden, van muren en plafonds tot metaal en steen. Met onze drie mengmachines kunnen we elke gewenste kleur voor je maken, of het nu gaat om hoogglans, zijdeglans of mat. Iedere kleur die je laat maken is uniek! Uiteraard hoort hier een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen bij, zoals kwasten, rollers, verdunningen, afdekzeil en afplakband. Deze productgroep vind je in onze KlusWijs.Altijd 25% korting op Sikkens en Wijzonol verf bij KlusWijs Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Wij bieden optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens en Wijzonol voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur. En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens en Wijzonol verven.

Persoonlijk advies over je verfklus?

Heb je verfvragen? Of wil je persoonlijk advies voor de volgende verfbeurt? Onze verfspecialist Linda Spelt staat altijd voor jou klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur en de perfecte finish voor jouw volgende verfklus. Altijd vakkundig (kleur)advies is bij ons vanzelfsprekend. In deze blog deelt Linda haar gouden tips om je verfklus tot een goed einde te brengen.